Detalii clare și mișcări rapide cu noul monitor pentru gaming AGON by AOC de 24″ QHD

AGON by AOC, liderul mondial în producția monitoare pentru gaming și accesorii IT[ IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2022 Q4

], lansează modelul compact Q24G2A/BK în gama sa de produse AOC GAMING. Acest monitor este echipat cu un panou IPS QHD (2560×1440) de 23,8″ (60,4 cm) cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz și un timp de răspuns MPRT de 1 ms. AOC GAMING Q24G2A/BK oferă un raport de contrast de 1000:1 și o acoperire a gamei sRGB de 108,7%, acesta fiind conceput pentru a oferi imagini impresionante și performanțe notabile într-o formă care economisește spațiu.

Rezoluție QHD într-un format compact
Dimensiunea compactă de 24″ a ecranului în combinație cu rezoluția QHD și o densitate a pixelilor de 123,4 ppi (pixel per inch) asigură claritate și detalii excelente care sunt mult mai mari decât cele a ecranelor Full HD – 24″ sau QHD – 27″. Densitatea mare a pixelilor și designul care permite economisirea spațiului îl fac o alegere ideală pentru gamerii care caută o experiență de joc captivantă și cu o amprentă mică în spațiul de pe birou.
Modelul Q24G2A/BK dispune de rame subțiri, potrivite pentru utilizarea în configurații cu mai multe monitoare și de un suport reglabil pe înălțime, care permite utilizatorilor să găsească poziția ergonomică perfectă. Panoul său IPS oferă unghiuri largi de vizualizare de 178°/178° și acoperă 108,7% din spațiul de culoare sRGB, oferind culori bogate, vii și precise, ceea ce îl face potrivit atât pentru jocuri, cât și pentru sarcini creative.

Imagini rapide pentru jocuri în ritm alert
Rata de reîmprospătare de 165 Hz împreună cu timpul de răspuns de 1 ms MPRT asigură un gameplay fluid fără efecte precum ghosting sau motion blur. Pentru a avea o consistență vizuală, cu imagini clare și vibrante, luminozitatea maximă de 350 cd/m2 face față mai multor condiții de iluminare ambientală. Q24G2A/BK este compatibil cu NVIDIA G-SYNC și garantează jocuri fluide, cu un input lag redus și fără ruperi de imagine.
Integrarea cu software-ul AOC G-Menu permite modificarea ușoară a culorilor monitorului, ajustarea opțiunilor pentru overdrive dar și a altor setări pentru jocuri. Acestea includ: Shadow Control reglează contrastul dintre zonele iluminate și cele umbrite, Low Blue Mode pentru o utilizare confortabilă pe timp de noapte, Dial Point, o suprapunere a reticulului pentru a ținti cu precizie în orice ocazie și un Frame Counter pentru a afișa informațiile curente despre cadrele pe secundă.
AOC GAMING Q24G2A/BK va fi disponibil începând cu luna iunie 2023, la prețul recomandat de 1376 lei.

You may also like...