Riot anunță noutățile pregătite pentru gameri în League of Legends, Teamfight Tactics și Hextech Mayhem

Noile versiuni ale jocurilor League of Legends și Teamfight Tactics vor aduce campioni noi, gadget-uri și multe alte noutăți, care vor fi disponibile gamerilor în următoarele două săptămâni. De asemenea, noul joc Hextech Mayhem, a cărui acțiune este plasată în universul League of Legends, poate fi jucat acum și pe mobile pe platforma Netflix Games.      

Renata Glasc, noul campion din League of Legends

Renata Glasc, baroana chimică, este a 159-a campioană din League of Legends și urmează să fie lansată în versiunea 12.4. Introdusă cu rol de suport, Renata Glasc vine dintr-o familie de alchimiști altruiști din Zaun. Grație spiritului speculativ și a perspicacității sale în afaceri, ea crește și devine o figură importantă în district. Ambițioasă și cu o moștenire tehnologică avansată, ea plănuiește să meargă dincolo de granițele Zaunului.     

Abilitățile noului campion:     

·                  Pasiva – Valorificare

Atacurile de bază ale Renatei Glasc îi identifică pe inamici cu un marcaj și le provoacă daune în plus. Daunele provocate de aliații Renatei consumă marcajul, provocând pagube suplimentare.  

·                  Q – Strângere de mână 

Renata Glasc trimite o rachetă din brațul ei robotic care țintește primul inamic. Ea poate reactiva abilitatea pentru a arunca inamicul într-o direcție țintă. Dacă inamicul lovit este un alt campion, cei loviți de impactul aruncării vor fi paralizați.    

·                  W – Plan de salvare 

Renata Glasc acordă unui campion aliat sau ei însăși o viteză de atac și o viteză de deplasare crescută. Dacă aliatul reușește să doboare un campion inamic, durata buff-ului se resetează. Dacă aliatul ar muri în timp ce planul de salvare este încă activ, nivelul de sănătate revine la maximum, dar începe să se piardă treptat, până la eventuala moarte în 3 secunde. Aliații pot să-și extindă viața prin doborârea unui inamic înainte de a muri.       

·                  E – Program de loialitate

Renata Glasc trimite rachete care protejează aliații și generează daune, încetinind inamicii pe lângă care trec. De asemenea, rachetele au efecte atât în jurul lor, cât și într-o explozie la distanța maximă.   

·                  R – Preluare ostilă 

Renata Glasc trimite un nor de substanțe chimice care îi face pe inamici să o ia razna, crescându-le viteza de atac și forțându-i să atace tot ce-i înconjoară. Inamicii care își pierd mințile își atacă cu prioritate proprii aliați, unitățile neutre, apoi echipa Renatei Glasc și în final pe Renata Glasc însăși.         

Noutățile din Teamfight Tactics  

Actualizarea de la mijlocul sezonului Neon Nights de la TFT Gizmos & Gadgets va cuprinde peste 20 de unități noi, trei noi trăsături ale campionilor și 80 de noi gadget-uri. De asemenea, va include un nou pass, ouă Little Legends, arene și proiectul: Steavaler – o nouă mică provocare de dificultate mitică. Pe lângă toate acestea, Silco, antagonistul principal din Arcane, este noul campion adăugat. Noutățile din mijlocul sezonului demarează pe 16 februarie, odată cu patch-ul 12.4.        

  • Trăsături noi: La patru ace, Atacator și Rival.           
  • Neon Nights aduce peste 80 de noi augumentări Hextech, obiectul  ”Taina întunericului” și alte câteva gadget-uri noi.    
  • Jucătorii pot parcurge acum istoricul meciurilor lor și pot examina alegerile lor.
  • Proiectul: Steavaler – care reprezintă o nouă mică provocare mitică.
  • Gizmos & Gadgets Pass II – care oferă posibilitatea de a explora toate noutățile pe care Neon Nights le are de oferit. La fel ca orice alt pass, jucătorii vor juca jocuri și vor îndeplini misiuni pentru a câștiga recompense gratuite, cum ar fi emotes și ouă Little Legend.     
  • Arena de lupte Hextech –pe lângă arenele oferite de Pass+, Neon Nights îi transpune pe jucători în locația în care Choncc și Pengu sunt destinați să își pună la încercare roboții de luptă. Arena de lupte Hextech amintește de competițiile de pe un stadion futurist, unde acțiunea e dublată de analiza comentatorilor.      

Hextech Mayhem ajunge pe Netflix Games

Jocul Hextech Mayhem a fost lansat în urmă cu aproximativ trei luni pe Nintendo Switch, PC, GOG și Epic Games Store, iar acum a devenit disponibil și pe platforma Netflix Games, pentru cei care au abonament. Jocul este disponibil momentan pe dispozitivele Android și iOS, iar cu o simplă căutare pe platforma Netflix cu numele jocului, îl puteți instala și juca.

Cu acțiunea amplasată în universul League of Legends, Hextech Mayhem: A League of Legends Story este un joc de tip runner care îl aduce în lumina reflectoarelor pe Ziggs, expertul hexplozibililor din cunoscutul joc.  

You may also like...