Ce telefoane își doresc femeile?

Ce telefoane își doresc femeile?

Achiziția unui nou smartphone de către o femeie este dictată, în mod special, de caracteristicile estetice ale acestuia. Astfel, culorile vibrante și carcasele cu modele speciale sunt esențiale în selectarea unui nou telefon, în timp ce brandul producătorului și prețul produsului sunt clasate pe loc secund:

  • aproximativ 45% dintre femei își aleg telefonul în funcție de design-ul acestuia,
  • brandul producătorului este un criteriu prioritar pentru 30% dintre femei,
  • specificațiile tehnice referitoare la performanțele camerelor foto sunt importante pentru 15% dintre cliente, femeile fiind mai interesate de un smartphone cu care să poată face fotografii în momentele importante.
  • caracteristicile tehnice sunt importante pentru 10% dintre cliente.

Cele mai bune telefoane pentru femei în 2019: tehnologia viitorului + design atractiv

Samsung Galaxy S9

Are un design inovator, cu display Infinity perfect de la un capăt la altul, care continuă dincolo de marginile telefonului, formând o suprafață fină, fără asperități sau muchii. Este sticlă pură, neîntreruptă, care acoperă întreaga parte frontală a telefonului, îmbinându-se perfect cu carcasa din aluminiu,  într-un smartphone perfect simetric, care poate avea o culoare aurie sau chiar violet, de ce nu. Desigur, se poate alege și varianta albastră, pe lângă negrul clasic.

Revoluționară este camera, care se adaptează la fel ca ochiul uman, realizând fotografii de o calitate uimitoare, chiar în condiții de luminozitate scăzută. Un alt plus este faptul că oferă protecție împotriva prafului și a stropilor de apă, iar acest lucru a fost realizat fără ca telefonul să se transforme într-un device greoi. De acum nu mai trebuie să-ți faci griji când ești sunată, iar afară plouă.

Vezi mai multe detalii și prețul lui  aici.

Apple iPhone 7

Telefon mobil Apple iPhone 7, 32GB, Rose Gold

iPhone 7 îmbunătățește substanțial cele mai importante aspecte care definesc experiența iPhone. Îți oferă noi sisteme avansate pentru camere, cele mai bune performanțe și cea mai extinsă autonomie din toate timpurile, difuzoare stereo captivante,  cea mai mare luminozitate și cea mai bogată gamă cromatică pentru un afișaj de iPhone.

Este un telefon mai puternic decât modelele din ​​trecut, având cel mai puternic procesor din toate timpurile, de două ori mai rapid decât la iPhone6 și o cameră complet nouă, cu stabilizare optică a imaginii. Poți face fotografii live, poți anima poze și poți face selfie-uri mai bune pentru că ai blitz și pe display.

Este un smartphone mai bun, mai rapid, oferă o experiență mai interesantă, ceea ce justifică oarecum prețul lui destul de mare.

Vezi mai multe detalii  aici.

 

Samsung Galaxy A8 (2018) Gold

Samsung Galaxy A8 (2018)

 Are ecranul mare, infinity, superb, care se întinde de la o margine la alta, la care te uiți cu plăcere. Culoarea elegantă și liniile fine ale lui Galaxy A8 creează o aderență confortabilă, ergonomică. Într-un cuvânt, este un telefon frumos pe care nici o femeie nu îl poate refuza.

Fotografiile sunt uimitoare pe telefonul Galaxy A8, se fac la fel de ușor precum atingerea butonului declanșator. Camera frontală duală inovează selfie-urile și wefie-urile, punând focus astfel încât să poți fotografia momentele într-un mod nou. Iar cu camera din spate de 16 MP, scena din jur va ieși clară și strălucitoare.

Telefonul are un display de 5,6″, procesor Octa Core la 2,2 Ghz, memorie ram 4 G și memorie internă de 32 G. Deblocarea telefonului este la fel de simplă ca atunci când faci un selfie sau când îți scanezi amprenta.

Vezi prețul lui  aici.

Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Xperia XA1 are o nouă înfățișare, în deplină armonie cu activitățile tale cotidiene. Reunește un uluitor afișaj cât toată lățimea ecranului, o formă fină, cu muchii imperceptibile și o dimensiune nici prea mare, nici prea mică, ci exact atât cât trebuie.

Cu cele două camere de 23 Mp și 8 MP, Sony Xperia XA1 asigură o calitate superioară a fotografiilor, reușind să surprindă realitatea în cele mai mici detalii.

Calitățile sale sunt susținute de procesorul Octa Core de 2300+1600 Ghz și de bateria de 2300 mAh, care ține până la 11 ore de convorbiri. Pentru stocarea fotografiilor, ai la dispoziție o memorie internă de 32 GB.

Mai multe detalii despre acest produs și prețul acestuia, poți vedea aici.