Victorie garantată cu noul monitor de gaming AOC GAMING 27G2ZN3

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT din lume, lansează AOC GAMING 27G2ZN3/BK, un model destinat competițiilor esports la un preț accesibil. Proiectat pentru jucătorii care solicită caracteristici hardware de top, monitorul de 27″ (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK oferă o rată de reîmprospătare de 280 Hz, un lag de intrare (input lag) redus, timpi de răspuns rapizi (până la 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync pentru sincronizarea VRR și un panou Fast VA cu contrast ridicat, stabilind astfel un nou standard în materie de produse accesibile destinate gamingului competitiv.

Ein Bild, das Text, Buch, Poster, Bucheinband enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

AOC GAMING 27G2ZN3/BK cu o

rată de reîmprospătare de 280 Hz și lag de intrare redus

Tehnologie actualizată

Monitorul prezintă beneficiile mai multor tehnologii precum panoul Fast VA cu acoperire largă a gamelor de culori sRGB (123,3%) și DCI-P3 (92,2%), acesta fiind capabil să afișeze imagini realiste și tonuri profunde de negru, permițând astfel jucătorilor să se bucure pe deplin de acțiune. Rata de reîmprospătare de 280 Hz și lag-ul de intrare (input lag) redus reprezintă un avantaj în cazul jocurilor cu ritm rapid, dar și a celor competitive unde fiecare secundă contează în lupta pentru victorie.

Prin utilizarea setării MBR (Motion Blur Reduction), monitorul poate atinge un timp de răspuns MPRT  (Moving Picture Response Time) de 0,5 ms, îmbunătățind semnificativ claritatea mișcărilor. Această funcție permite jucătorilor să urmărească adversarii cu mai multă precizie și să reacționeze la mișcările acestora în scenele cu ritm rapid. 27G2ZN3/BK este unul dintre cele mai accesibile monitoare de gaming cu rată de reîmprospătare ridicată și cu un preț de achiziție redus.

Fiecare milisecundă contează

Rata de reîmprospătare de 280 Hz a modelului AOC GAMING 27G2ZN3/BK oferă imagini fluide și o capacitate de reacție impresionantă. Această rată de reîmprospătare rapidă este esențială în cazul jocurilor cu ritm rapid precum cele de genul FPS, Racing, sau jocurile de luptă, în care reacțiile de o fracțiune de secundă pot face diferența între victorie și înfrângere. Cu cât rata de reîmprospătare este mai mare, cu atât lag-ul de intrare devine mai mic. Astfel, monitorul asigură jucătorii că fiecare comandă este executată instantaneu, oferind o conexiune perfectă între acțiunile utilizatorilor și rezultatul de pe ecran.

Panou Fast VA cu contrast ridicat și imagini captivante

Modelul AOC GAMING 27G2ZN3/BK dispune de un panou Fast VA de 27″ cu rezoluție Full HD, oferind culori vii și tonuri profunde de negru pentru o experiență de joc mai captivantă. Tehnologia panoului Fast VA oferă un contrast excepțional (4000:1), asigurându-se că fiecare detaliu iese în evidență, de la cele mai întunecate zone până la cele mai luminoase. Cu o luminozitate de 300 de nits și compatibilitate HDR10, acest monitor aduce jocurile la viață cu o claritate și o profunzime uimitoare.

Noul monitor se aliniază cu preferințele gamerilor, motiv pentru care AOC GAMING 27G2ZN3/BK este proiectat pentru a se integra perfect atât în cazul jocurilor pentru PC, cât și în cele pentru consolă. Cu suport pentru o rată de reîmprospătare de 120 Hz la o rezoluție de 1080p pe console, jucătorii se pot bucura de un gameplay fluid pe toate dispozitivele lor preferate. Monitorul dispune de 2x porturi HDMI 2.0 și 1x DisplayPort 1.4, oferind opțiuni ample de conectivitate.

Pentru a asigura un confort maxim în timpul sesiunilor lungi de jocuri, monitorul este prevăzut cu un suport reglabil pe înălțime de 130 mm, cu funcționalitate de înclinare, rotire și pivotare. Jucătorii pot ajusta cu ușurință monitorul la unghiul de vizualizare preferat, reducând oboseala gâtului și a ochilor pentru un confort prelungit în timpul jocurilor. Tehnologia Flicker-Free și modul LowBlue îmbunătățesc și mai mult experiența de utilizare pe timp de noapte. Datorită funcțiilor dedicate jocurilor din meniul OSD al monitorului, utilizatorii pot regla cu precizie culorile și saturația, luminile și umbrele (Shadow Control), o suprapunere a reticulului (Dial Point) sau un contor de cadre pe secundă (Frame Counter). Acest meniu este de asemenea ușor accesibil cu ajutorul suitei software AOC G-Menu.

Preț și disponibilitate


AOC GAMING 27G2ZN3/BK va fi disponibil de la începutul lunii iunie 2024, la un preț recomandat de 1190 lei.

You may also like...