Noul monitor Philips 49B2U5900CH deschide noi oportunități de colaborare la locul de muncă

Philips anunță monitorul 9B2U5900CH, care face parte din seria 5000 de produse concepute pentru segmentul B2B. Monitorul este echipat cu un afișaj 32:9 SuperWide (48,8 inch) și introduce noi caracteristici, precum indicatorul Busylight și un suport pentru căști înclinabil – premiere pentru ecranele Philips din gama business.

Interfața de andocare USB-C, conectorul RJ45 pentru Internet și certificarea TÜV Rheinland Eyesafe, vin în sprijinul utilizatorilor care doresc să își îmbunătățească productivitatea la locul de muncă, precum și pentru cei care lucrează de acasă și au nevoie de un produs care le ușurează activitatea și le facilitează colaborarea.

Conceput pentru o colaborare facilă cu ajutorul Windows Hello și a funcției Busylight

Philips 49B2U5900CH a fost proiectat pentru a crea un mediu de lucru mai dinamic. Utilizatorii care activează într-un mediu de birou vor aprecia noul indicator Busylight, amplasat în partea superioară a camerei web, care se poate sincroniza cu statusurile Microsoft Teams, oferind astfel informații clare despre utilizatorii angajați în apeluri video.

În afară de funcția Busylight, o altă caracteristică a modelului 49B2U5900CH menită să ușureze colaborarea este camera web de 5 MP cu suport pentru tehnologia Microsoft Hello. Utilizatorii nu numai că vor beneficia de o calitate video superioară a apelurilor, dar au și posibilitatea de a se autentifica automat la toate conturile Microsoft folosind recunoașterea facială grație funcției Microsoft Hello.

Mai mult spațiu pe ecran pentru o productivitate superioară  

Una dintre caracteristicile care sporesc productivitatea este ecranul generos SuperWide cu aspect de 32:9. Conceput pentru a înlocui o configurație de lucru bazat pe mai multe monitoare, diagonala mare de 48,8 inch și rezoluția de 5120×1440 pixeli este echivalentul  a două ecrane Quad HD 16:9 amplasate unul lângă celălalt. În plus, Philips 49B2U5900CH beneficiază de unghiuri largi de vizualizare de 178/178 de grade și un contrast de 3000:1, caracteristici cu un beneficiu important pentru multitasking.

Conectivitate și flexibilitate îmbunătățite

Pe lângă adaptabilitatea la condițiile dinamice ale birourilor moderne, Philips 49B2U5900CH dispune de caracteristici care îl fac indispensabil pentru orice tip sarcină. Printre acestea se numără funcția Smart KVM actualizată. În mod obișnuit, utilizatorii au la dispoziție un comutator KVM integrat pentru a alege sursa cu o simplă apăsare a butonului amplasat pe rama monitorului. Cu ajutorul funcției Smart KVM, schimbarea între mai multe surse de semnal video se realizează prin simpla apăsare de trei ori a tastei „Ctrl” de pe tastatură.

.

Lista de opțiuni de conectivitate a modelului Philips 49B2U5900CH este completată de funcția de andocare USB-C și de mufa tip RJ45, care asigură o conexiune la Internet cu viteze de până la 1G. Portul USB-C permite alimentarea cu energie de până la 100 W, precum și transferul rapid de date între dispozitive.

Funcții suplimentare

Philips 49B2U5900CH este potrivit pentru un număr extins de  arii profesionale datorită imaginii de înaltă calitate, certificat de standardul DisplayHDR™ 400, a tehnologiei SmartImage și a abilității de a afișa până la 1,07 miliarde de culori. Pe lângă acestea, monitorul dispune și de un cârlig discret poziționat în partea laterală a monitorului care poate fi folosit pentru a depozita o pereche de căști. De asemenea, suportul VESA reglabil pe înălțime asigură o experiență de utilizare convenabilă și confortabilă. Philips 49B2U5900CH este certificat TÜV Rheinland Eyesafe, pentru protecția împotriva efectelor cauzate de expunerea îndelungată la lumina albastră.

Philips 49B2U5900CH va fi disponibil începând cu jumătatea lunii noiembrie 2023 la prețul recomandat de 5.959 lei.

You may also like...