Domină competiția cu noul monitor AOC GAMING C27G4ZXE

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, anunță lansarea modelului AOC GAMING C27G4ZXE, un monitor curbat de 27 de inci (68,6 cm), rezoluție Full HD și rată de reîmprospătare de 280 Hz. Monitorul face parte din gama G4 anunțată în acest an și prezintă designul unghiular elegant, inspirat de avioanele de luptă „stealth-fighter”. Caracteristicile lui îl fac alegerea potrivită pentru ca gamerii care vor să se bucure de o gamă variată de jocuri, de la cele de acțiune și RPG bazate pe povești până la jocuri de curse, simulatoare sau titluri FPS cu ritm rapid.

Panou Fast VA – 280 Hz și timp de răspuns MPRT de 0,3 ms

Design elegant pentru orice birou destinat gamingului

Modelul C27G4ZXE are un design modern, cu o schemă de culori gri și negru, care se integrează perfect în orice configurație dedicată jocurilor. Marginile subțiri ale monitorului și liniile ascuțite ale carcasei creează un aspect elegant și atractiv, inspirat de un avion invizibil. Suportul simplu și compact oferă o bază stabilă, oferind un spațiu amplu pentru poziționarea tastaturii și mouse-ului. Grație compatibilității cu suportul VESA 100×100, C27G4ZXE poate fi montat cu ușurință pe un braț dedicat și integrat într-un aranjament cu mai multe monitoare.

Ecran curbat, experiențe captivante

Curbura 1500R a ecranului urmărește perfect câmpul vizual al utilizatorului, fără a distorsiona imaginile, creând astfel o experiență de joc cu adevărat captivantă. Având acest ecran în dotare, monitorul oferă o utilizare mai confortabilă și mai captivantă în timpul sesiunilor de joc prelungite.

Rată de reîmprospătare de 280 Hz pentru un avantaj competitiv

Cu o rată de reîmprospătare ridicată de 280 Hz, monitorul oferă un gameplay fluid, oferind gamerilor avantajul competitiv necesar în meciurile cu ritm rapid. Utilizând cea mai mare setare de supratactare a pixelilor (modul Overdrive), monitorul poate atinge un timp de răspuns GtG de până la 1 ms, abilitate ce asigură eliminarea efectului de tip ghosting și a neclarității cauzate de imaginile în mișcare. De asemenea, modul MBR (Motion Blur Reduction) îmbunătățit, utilizează o iluminare de fundal stroboscopică, pentru a elimina neclaritățile cauzate de imaginile în mișcare prin atingerea unui timp de răspuns MPRT (Moving Picture Response Time) de 0.3 ms.

Rezoluție Full HD pentru o performanță optimă

Rezoluția Full HD (1920×1080) a modelului AOC GAMING C27G4ZXE atinge un echilibru între claritatea vizuală și performanță. Această rezoluție permite chiar și acceleratoarelor grafice din gama medie să atingă în majoritatea jocurilor rata de reîmprospătare de 280 Hz a monitorului, oferind iubitorilor de jocuri video posibilitatea de a se bucura de toate avantajele oferite de monitor, fără a avea nevoie de hardware ultra performant.

Panou VA cu contrast ridicat și suport HDR10

Modelul C27G4ZXE dispune de un panou Fast VA cu contrast ridicat, cu un raport de contrast de 4000:1, oferind tonuri profunde de negru și culori vibrante pentru o experiență vizuală uimitoare. Împreună cu suportul HDR10, monitorul poate afișa o gamă mai largă de niveluri de luminozitate și culoare, scoțând în evidență detalii complexe atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase, îmbunătățind și mai mult fiecare sesiune de gaming.

Adaptive-Sync pentru jocuri

Pentru a elimina efectele de tip screen tearing și stuttering, AOC GAMING C27G4ZXE suportă tehnologia Adaptive-Sync, sincronizând rata de reîmprospătare a monitorului cu ieșirea GPU-ului, oferind o experiență de joc uniformă și fără întreruperi. Această tehnologie asigură un gameplay lipsit de artefacte vizuale care distrag atenția, indiferent de placa grafică deținută.

O gamă adaptată nevoilor utilizatorilor

AOC GAMING C27G4ZXE se alătură seriei accesibile de monitoare care oferă rate de reîmprospătare de 280 Hz și sunt destinate jocurilor. Lansată de AGON by AOC în această vară, seria include modele precum 27G2ZN3/BK cu panoul VA plat de 27 inch și suport reglabil pe înălțime sau C27G2Z3/BK cu panoul VA curbat de 27 inch, de asemenea cu suport reglabil pe înălțime.

Preț și disponibilitate

AOC GAMING C27G4ZXE, cu o garanție de 3 ani, va fi disponibil din luna iulie 2024 la un preț recomandat de 1140 Lei.

You may also like...