Puternice și portabile: 4 laptopuri pentru business

Călătorești des în interes de afaceri? Cu siguranță ai nevoie să iei cu tine un instrument de lucru eficient. Îți propunem câteva modele de laptopuri pentru business pe care merită sa le iei în considerare.

Desigur, atunci când îți cumperi un laptop pentru business, trebuie să ai în vedere o serie de specificații, printre care, puterea de procesare a acestuia, capacitatea de stocare sau calitatea ecranului. Prețul este și el un indicator foarte important, dar și review-urile făcute de alți utilizatori.

Lenovo Yoga 930

Descoperă Yoga, modelele la care inovația se întâlnește cu designul!

Mărimea ecranului: 13.9″

Rezoluție: 1,920 x 1,080

Lenovo Yoga 930

Este un laptop nu doar super puternic, dar care are și un design portabil drăguț, care poate rivaliza cu cele mai bune laptopuri din acest punct de vedere.

Acest model în special este dotat cu un procesor de generație 8, Intel Core i7, împreună cu 8GB de RAM DDR4 și o capacitate de stocare  de 512G SSD.

Putem spune că, dacă îți dorești unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață, trebuie să ai în vedere și acest model. Va fi ușor să lucrezi cu el și să rezolvi orice problemă ai nevoie pentru afacerea ta, mulți ani la rând.

Poți vedea prețul lui aici.

Apple MacBook Pro 13

MacBook Pro este un punct de referință în lumea laptopurile de câțiva ani deja

Mărimea ecranului: 13.3″

Rezoluție: 2,560 x 1,600

Apple MacBook Pro 13De-a lungul timpului, Apple l-a rafinat și l-a făcut din ce în ce mai portabil, dar și din ce în ce mai puternic. Mai mult decât atât, sistemul de operare Apple MacOS este foarte ușor de utilizat — iar asta înseamnă că vei câștiga mult timp, iar elementul timp este un punct cheie atunci când conduci o afacere.

În interior, laptopul se laudă cu un procesor Intel Core i5, 8GB memorie RAM și capacitate de stocare 128GB SSD, ceea ce înseamnă suficientă putere de lucru pentru cei mai mulți proprietari de afaceri. Laptopul mai are și noul Apple Touch Bar, care oferă control rapid și ușor asupra oricărei aplicații.

Vezi prețul acestui model aici.

Dell XPS 13

Este considerat unul dintre cele mai bune laptopuri și pe bună dreptate

Mărimea ecranului: 13.3″

Rezoluție: 1,920 x 1,080

Dell XPS 13Dell XPS 13 nu are doar cele mai bune specificații, dar are și un design amețitor, cu ecranul său mare, edge-to-edge, care face orice iubitor de design fericit.

Putem spune fără nicio problemă că, dacă afacerea ta presupune multă muncă vizuală — editare foto și video, acestea nu doar că vor arăta grozav pe ecranul laptopului, dar și datorită faptului că displayul este edge-to-edge și are o super  rezolution, care ajunge la 1,920 x 1,080.

Specificațiile interne includ un procesor de generație 8 Intel Core i5, împreună cu 8GB de RAM și 256GB SSD — toate suficient de puternice pentu marea majoritate a utilizatorilor.

Vezi prețul aici.

Acer  Swift 7

Acer Swift 7 are prețul ceva mai mic decât celelalte modele de pe această listă, dar cu siguranță merită luat în considerare

Mărimea ecranului: 14″

Rezoluție: 1,920 x 1,080

De ce este acest model o alegere excelentă? Pentru că ceea ce în interior contează.

Laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7, cuplat cu 8GB de RAM și capacitate de stocare de 256GB SSD, ceea ce înseamnă putere suficientă pentru majoritatea utilizatorilor.

Designul acestui laptop ultraportabil este inteligent și subțire, emanând eleganță datorită cadrului său metalic și modern.

Poți vedea prețul lui aici.