Cele mai bune telefoane Samsung în 2018

Cele mai bune telefoane Samsung în 2018

Sunt mai multe dispozitive Samsung Galaxy pe piață, un brand la fel de bine cunoscut ca iPhone. Să vedem care sunt cele mai bune în 2018.

Telefoanele Samsung Galaxy sunt printre cele mai populare din lume, și asta din motive întemeiate. Sunt bine făcute, accesibile, cu o interpretare populară a software-lui mobil Google Android.

De la seria de vârf S și seria similară Note, până la seria A, Samsung a dezvoltat o gamă largă de telefoane Galaxy, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele. Ele sunt mai asemănătoare decât îți poți imagina, iar modelele de vârf mai vechi sunt în continuare o opțiune foarte bună.

Modelul anului 2018, Samsung S9, a fost lansat în februarie. După eșecul lui Note 7, Note 8 este ca un phoenix al smartphone-urilor, la un preț corespunzător. Seria  A și mai vechea serie S7 încă merită investiția, mai ales că prețurile sunt în continuă scădere.

1. Samsung Galaxy S9

Galaxy S9 are un design nu doar frumos, ci mai ales elegant și uimitor, făcut pentru a se potrivi foarte confortabil în mâna ta. Camera se află la același nivel cu carcasa telefonului, pentru un aspect neted, iar senzorul de amprentă digitală este amplasat ergonomic, pentru a-ți permite deblocarea cu o mișcare ușoară.

Modelul este foarte apreciat pentru calitatea fotografiilor în condiții de luminozitate scăzută. Practic, camera ta nu mai are ore de interdicție. Iar experiența realități augmentatate expresive, te ajută să-ți exprimi sentimentele mai ușor.

Vezi aici mai multe detalii.

2. Samsung Galaxy Note 9  


Samsung Galaxy Note 9Galaxy Note 9 este scump într-adevăr, dar lucrurile bune in viață nu sunt niciodată ieftine. Acesta este momentan cel mai bun telefon Samsung Galaxy.

Dacă prețul nu este o problemă pentru tine, atunci alegerea ta trebuie să fie Note 9. Nu trebuie să te gândești prea mult dacă să optezi pentru modelul mai ieftin Galaxy Note 8.

Performanța este excepțională, ecranul este extraordinar, iar la fotografii este dificil de găsit un punct slab. Chiar dacă Bixby nu este nimic altceva decât o caracteristică inutilă, așa cum era de așteptat.

Telefonul este protejat atât hardware cât și software, utilizând scanarea inteligentă pentru recunoaștere feței și a irisului. Cadrul metalic are taieturi tip diamant de-a lungul marginilor pentru un stil sofisticat, cu fațete, care îl diferențiază de alte smartphone-uri. Camera din spate se contopește cu fundalul pentru un aspect unitar. Nu doar că este comod de ținut în mână, dar arată și bine.

Vezi aici mai multe detalii despre acest model de telefon.

3. Samsung Galaxy S8

Samsung a luat cel mai bun telefon și l-a făcut încă și mai bun, cu un ecran Infinity și un design premium. El bate multe modele, așa cum era de așteptat de la un telefon de top.

Este unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2017, la prețul lui este aproape jumătate față de iPhone X. Cu mici scăpări la măsurătorile biometrice.

Dacă vrei un ecran  și o baterie puțin mai mare, atunci și S8+ este o alegere bună. Deși, momentan, OnePlus 5T concurează puternic la preț și specificații.

Pentru mai multe detalii, click aici.

4. Samsung Galaxy S8 Plus

Galaxy S8 Plus este cu adevărat impresionant, la fel ca fratele lui S8. Samsung a făcut într-adevăr o treabă bună cu aceste modele de telefoane.

Ambele au ecran infinity edge, deși ai putea să faci puțină economie și să alegi modelul simplu S8 dacă nu îți dorești neapărat display-ul mai mare al lui Plus și durata de viață a bateriei îmbunătățită.

Vizionarea de filme pe acest ecran este o adevărată încântare, însă.

Poți vedea aici mai multe detalii despre acest telefon.

5. Samsung Galaxy A8

Este de departe cel mai bun din gama A și efectiv un mini Galaxy S8 atât de dorit. Samsung a folosit designul modelului său de top într-un telefon mai ieftin, păstrând cele mai importante dotări precum Infinity Display și rezistența la apă.

Este o ofertă atractivă, dar dacă vrei să cheltui mai puțin, mai sunt destule alte modele de Galaxy.

Vezi aici mai multe detalii.

6. Samsung Galaxy S7

Deși S8 a însemnat o schimbare majoră în ceea ce privește design-ul smartphone-urilor moderne, modelul Galaxy S7 din 2016 este încă unul dintre cele mai bune telefoane Samsung. Acum prețul lui a scăzut și este într-adevăr o afacere bună.

Poți opta și pentru S7 Edge, care are display-ul curbat și costă doar puțin mai mult.

S7 a îmbunătățit tot ce se putea la S6, fiind în același timp rapid,  elegant și se laudă cu o cameră practic la fel ca cea de pe S8. Foarte recomandat.

Vezi aici specificații.

7. Samsung Galaxy A6 2018

Galaxy A6 2018 este un telefon din gama medie fantastic, cu aspectul unui telefon de top și specificații care îi conferă o performanță decentă.

Este o opțiune bună având în vedere prețul lui, deși, dacă îți poți permite, s-ar putea să îl preferi pe S7, un telefon din gama de top mai vechi, care are cameră stelară și specificații mai bune decât A6.

Mai multe detalii aici.

 

8. Samsung Galaxy A3 2017

Per ansamblu, îmbunătățirile pe care le-a primit A3 în 2017 sunt semnificative și l-au transformat într-un telefon drăguț, cu un preț rezonabil. Este cu atât mai atractiv cu cât, deși ți-ai dori un Galaxy S7, nu prea ți-l permiți.

Este rezistent la apă și are senzor de amprentă, ambele foarte practice, iar designul atractiv te face ușor să uiți de modelele de top, care au un preț mai mult decât dublu.

Click aici pentru mai multe detalii.

9. Samsung Galaxy A7 2016

Galaxy A7 (2016) este un upgrade care arată foarte bine față de predecesorul său, cu o durată de viață a bateriei remarcabilă și alte câteva dotări atractive, dar nu putem trece cu vederea prețul lui puțin exagerat, având un vedere faptul că este deja pe piață de doi ani.

Sunt versiuni disponibile cu dual SIM, dacă îți dorești această opțiune, altfel poți face alte alegeri mai bune.